Nieuws

Doe mee aan NLdoet

10 en 11 maart 2023 is er weer NLdoet. Hét evenement om jouw maatschappelijk project in the spotlight te zetten én om vrijwilligers te trekken. 

Ons ‘project’ is vanzelfsprekend De Groote Hond. Vandaar dat wij deze dagen ook actief iets DOEN. Waarschijnlijk gaan we de buitengevels geel verven. Wil je meedoen, neem dan contact op met De Groote Hond.

Aanmelden voor een andere activiteit kan nu en vraag dan ook direct subsidie voor jouw activiteit aan (tot max. € 350,–). 

In Nieuwegein coördineert Samen voor Nieuwegein net als voorgaande jaren weer NLdoet en ondersteunen we partijen zo in de zoektocht naar vrijwilligers. Als het project op vrijdagmorgen 10 maart tussen 10.00 – 13.00uur plaatsvindt, kunnen mogelijk ook studenten van het ROC Midden Nederland Horeca en Toerisme College worden ingezet. 

Ook zal het Nieuwegeinse college van B&W tijdens NLdoet 2023 helpen bij diverse klussen. Door de komende tijd in te schrijven op een klus en vrijwilligers te leveren, kunnen bedrijven en organisaties een mooie invulling geven van het begrip teambuilding. Op www.samenvoornieuwegein.nl staat meer informatie.

Meer...

Het allerlaatste nieuws van en over De Groote Hond.