Help de hond een handje

Zet je beste pootje voor

We zoeken hulp bij de volgende taken:

 • Horeca 
  Koffie en thee schenken, ‘aanschuifmaaltijden’ maken, taarten bakken, keukeninventaris schoonhouden en servies op orde houden, enzovoort.
 • Activiteiten 
  Workshops of lezingen faciliteren of organiseren, vaste koffieochtenden runnen, enzovoort.
 • Vrienden van De Groote Hond 
  De wijkagent die spreekuur houdt, de wijkcoördinator die een plekje heeft iedere week, de sporters van het sportplein uit het park… en vele anderen.
 • Gebouw 
  Denk aan beheer, onderhoudsklusjes, meubilair en verdere inventaris onderhouden, de tuin af en toe eens vegen, snoeiwerk en walnoten verzamelen… ga zo maar door.

Ons plan is om in de komende weken de activiteitengroepen gevuld te hebben. Daarna kan elke groep onderling kennismaken en met elkaar bespreken wat er wanneer gedaan moet worden.

Meld je aan

Lijkt het jou wat om vrijwilliger te worden in één van die vier groepen, al is het maar een paar uur in de week? Of heb je interesse om trekker te zijn van een groep of wil je meer weten? We horen graag van je. Stuur een mailtje aan info@degrootehond.nl.

Om precies te zijn…

Om De Groote Hond goed te runnen, hebben we structuur nodig. We hebben daarom alle taken over vijf groepen verdeeld. Voor de financiële groep hebben we al invulling. Voor de overige groepen hebben we een ‘trekker’ nodig. We zoeken vier keer iemand die leiding wil geven aan een groepje vrijwilligers. Iemand die overzicht houdt en goed kan samenwerken met anderen. En we zoeken daarnaast natuurlijk ook vrijwilligers om de activiteiten van die vier groepen vorm te geven en uit te voeren. Samen zorgen jullie voor een fijne sfeer, het pand, de voorraden, de hygiëne en de relaties met derden. Natuurlijk krijg je alle steun van het hele ‘team’ van De Groote Hond.