Jezelf Maximaliseren

Wie jij bent
Wat jij kan
Wat jij wil

Jongeren project

Eind 2022 nam Alex (wijkbewoner Zuilenstein) contact op met De Groote Hond. Hij is gelopen jaren succesvol geweest met het ontwikkelen en aanbieden van on-line content voor jongeren. Dit succes kwam niet zomaar aanwaaien. Alex wil graag zijn levenservaringen delen met andere leeftijdgenoten. Met hulp van De Groote Hond is het project ‘Jezelf Maximaliseren’ ontwikkelt.

 

Lees straks hier wat je er mee opschiet.

Wat kost het, wat moet ik meebrengen? Dat staat straks allemaal hier.

Is het iedere week of eens per maand? Dat vertellen we straks hier.

Laatste nieuws...

Eerste bijeenkomst was een succes

Afgelopen januari is de eerste bijeenkomst voor jongeren van start gegaan. Zo’n 25 jongeren zijn komen luisteren naar de vallen en opstaan ervaringen van Alex en Jimmy. Er is tijdens deze eerste avond veel nieuwe inspiratie opgedaan. (Zie de video hieronder) 

Meer info en video

Hier zie je een video die is gemaakt tijdens de bijeenkomst op 6 januari.

De boodschap? Ga op zoek naar je intrinsieke motivatie om van je leven een succes te maken. Accepteer tegenslagen, die horen er nu eenmaal bij. Focus je op jezelf in balans brengen op gebied van eten en je leefpatroon. Gezond leven dus, het thema van deze eerste avond.

Het enthousiasme was enorm en binnen de groep jongeren is een band ontstaan. De bijeenkomst krijgt dan ook zeker een vervolg. Op deze website valt binnenkort te lezen hoe en wanneer we hiermee verder gaan.

 

 

Schuif aan bij ons

Wil je meer weten of je direct opgeven voor de volgende inspirerende bijeenkomst in De Groote Hond. Stuur een mailtje…